Zomerrit 24 september

Zoals al eerder aangekondigd organiseren we op 24 September wederom een rondrit. Deze zomerrit zal dit keer op de Veluwe plaats vinden met als startpunt Bennekom. 

Vanaf 11.00 uur is “Het Oude Postkantoor” open waar jullie ontvangen worden met een kop koffie. Vanaf 12.00 uur gaan we van start met de rondrit. Het is dit keer geen puzzelrit, bolletje / pijltje of wat dan ook maar een “normale” rit met aanwijzingen en straatnamen. Onderweg zijn er een aantal punten waar je zou kunnen stoppen om wat te eten, dit is op eigen kosten. Het eindpunt is weer in “Het Oude Postkantoor” waar nog een drankje en een snack op jullie wacht.

Deelname kost deze keer €5,- per persoon voor leden van FCCN. Voor iet leden met een Ford Capri is dit 10,- p.p.. Gaarne betalen ter plekke bij de organisatie bij vóór de start van de rondrit.

Voor het parkeren bij het start- en eindpunt mogen we gebruik maken van het parkeerterrein van de Lidl aan de Edeseweg (P1). “Het Oude Postkantoor” is gevestigd op de Dorpsstraat 2, 6721 JK in Bennekom.

Graag willen we in verband met de reservering bij “Het Oude Postkantoor” wel graag weten hoeveel personen er deel gaan nemen aan de rondrit. Meld je daarom vóór 16 september aan via een e-mail naar info@fordcapriclubnederland.nl  o.v.v. je naam, het kenteken van je Capri en het aantal inzittenden. 

De feitjes:

Datum: Zondag 24 SeptemberTijd: 11:00 Parkeren: P terrein Lidl, Edeseweg 25, Bennekom

Verzamelen: Het oude Postkantoor 

Dorpsstraat 2, 6721 JK, Bennekom.

Aanmelden: Vóór 16 September via info@fordcapriclubnederland.nl

Tot ziens op 24 september!