Lidmaatschap Ford Capri Club Nederland

Waarom is lid worden van de Ford Capri Club Nederland een goede keuze?

De Ford Capri Club Nederland is Nederlands grootste Capri Club en een van de oudste van Europa. Sinds 1984 de Club voor Ford Capri enthousiasten! Als lid van de Ford Capri Club Nederland ontvang je elk kwartaal een schitterend tijdschrift met waardevolle informatie over Ford Capri, diverse verslagen en interviews, oldtimer agenda en vraag en aanbod van onderdelen en autos specifiek voor de Ford Capri. Als clublid geniet je een voordeel van 10% op Ford Onderdelen bij de Ford dealer. Als Club zijn wij erkend door Ford Nederland! De Ford Capri Club Nederland heeft leden in Nederland maar ook in Belgie, Duitsland, Spanje en zelfs in Afrika.

Oldtimer belangen

Om het rijden van een Ford Capri betaalbaar te houden, krijg je extra korting bij de Europesche. Omdat we zijn aangesloten bij de FEHAC, steunen we bovendien het broodnodige en uitstekende werk van de FEHAC; de belangenbehartiger van liefhebbers van oude autos en motoren. Zo is bijvoorbeeld de vrijstelling van MRB en speciale oldtimer verzekeringen voor elkaar gekregen maar ook de versoepeling van de APK regeling (eenmaal per 2 jaar en minder streng) en schorsingsregelingen.


Daarnaast is het een gezellige club waar je altijd hulp kunt vinden, nieuwe gelijkgestemde liefhebbers treft en vooral plezier kan beleven aan je hobby.

Evenementen

De club kent verschillende evenementen per jaar. Zo is er 2 maal per jaar een onderdelenbeurs speciaal voor Ford klassiekers en oldtimers. Dit doen we samen met een aantal gelijkgezinde Ford clubs. Het evenement trekt meer dan 1000 bezoekers en er zijn meer dan 60 stands met onderdelen.

Zoals bij elke vereniging houden we eenmaal per jaar een Algemene Leden Vergadering. We proberen elk jaar een mooie locatie te vinden om behalve het officiële deel ook de leden een gezellige en leuke dag te bezorgen.

Eind Mei – begin Juni houden we een weekend lang een internationaal evenement met bezoekers uit natuurlijk Nederland, Belgie, Engeland, Duitsland, Polen en zelfs Tsjechië. Een enorme variëteit aan Capris, en als clublid ga je natuurlijk voordelig naar binnen! Na de zomervakantie organiseren we een eendaags evenement speciaal voor de leden. Dat kan bijvoorbeeld een puzzelrit zijn of een bezoek aan een museum. Leden van de Ford Capri Club Nederland hebben bovendien toegang tot de technische commissie waar je met raad en daad ter zijde wordt gestaan.

Kosten van het lidmaatschap:

€42,- per jaar

Bij tijdige betaling €5,00 korting.

Als je lid wordt ná 1 juli, betaal je slechts 50% van het lidmaatschapsbedrag.