Nieuwe FCCN website

Dit is de nieuwe site van Nederlands grootste en meest veelzijdige Capri Club. Hoewel “onze” Ford Capri’s tijdloos mooi zijn, was het voor de website tijd om een serieuze metamorfose te ondergaan. Op deze vernieuwde site met een hedendaagse uitstraling voorzien wij Capri liefhebbend Nederland (en buitenland) van alle broodnodige informatie maar ook vermaak!

Op deze site staat algemene informatie omtrent de Ford Capri Club Nederland, beeldmateriaal, historie van de club en natuurlijk de Ford Capri, technische informatie met ondermeer restauratie verslagen en natuurlijk een gedeelte voor aan en verkoop van Capri’s en onderdelen daarvoor.

Deze virtuele woonkamer van de Ford Capri Club Nederland zal ook in de komende maanden voorzien worden van extra mogelijkheden om deze website HET Capri portaal te laten zijn.

Veel leesplezier. Suggesties en opmerkingen maar zeker ook bijdragen voor de site waarderen wij zeer. Deze kunt u sturen via het contact formulier

Al veel van onze pagina’s kunt u waarderen met het bekende Facebook logo. Maak hier gebruik van zodat zoveel mogelijk liefhebbers op de hoogte worden gesteld van de laatste en nieuwste ontwikkelingen van de Ford Capri Club Nederland.

Uiteraard kunt u ons ook volgen op Twitter, onze laatste tweets kunt u ook lezen linksboven op deze site.

Disclamer: Deze site is met grote zorgvuldigheid gebouwd en onderhouden  zonder commercieel belang. Indien u onvolkomenheden aantreft, laat het ons weten. We passen het graag aan! Waar mogelijk voorzien wij informatie van bronvermelding. Media artikelen worden slechts geplaatst NA toestemming van de uitgever.  Mocht u echter van mening zijn dat ten onrechte informatie of beeldmateriaal is gepubliceerd, dan stellen wij een melding daarvan bij het bestuur op prijs. Dit kan via het contact formulier.