Midland Classic Show, Almere

butt-midlandclassicshowOp zondag 27 september a.s. vindt de 15de Midland Classic Show plaats in het bruisende Almere Centrum, georganiseerd door Stichting Vriendenkring Klassiekers.

 

De voorbereidingen voor dit groots opgezette oldtimer/klassiekerevenement zijn in volle gang. Het belooft minstens net zo’n gezellige dag te worden als voorgaande jaren, mede door de diverse randactiviteiten waaronder de livemuziek, de kermis, het stoomtreintje en ander kindervermaak, niet te vergeten de gezellige streekparade waar u voor een hapje en een drankje terecht kunt van streekproducten. De winkels en restaurants in Almere Centrum zijn de gehele dag geopend, zodat u zich ook daar kunt vermaken. Wij verwachten dit jaar weer een grote publieke belangstelling.

 

Traditiegetrouw wordt tijdens de Midland Classic Show een puzzelrit gereden door een mooie omgeving, waarbij na afloop diverse prijzen en de felbegeerde prijzenbeker uitgereikt worden.

 

In de ochtend, bij aankomst, wordt u ontvangen met een kop koffie of thee.

 

Deelname aan de Midland Classis Show staat open voor voertuigen van minimaal 30 jaar of ouder (bouwjaar 1985 of eerder). In 2015 is dit evenement wederom geheel gratis en bieden wij u en uw inzittende(n) tevens een lunchpakket en per equipe een rallybordje aan.

 

 

Dit is geen clubactiviteit, maar met een paar Capri’s meedoen is natuurlijk altijd leuk.

Als je mee wilt doen, dan gaarne even een berichtje aan Arjen@hermanns.nl.