Kort verslag Speyer 2013

De grootste Capri meeting van Europa heeft weer plaatsgevonden. Zo’n 272 Capri’s vonden de weg naar het duitse Speyer. Er waren rond de 20 nederlandse Capri’s present naast delegaties uit Duitsland, België, Polen, Denemarken, Noorwegen, Tsjechië, Frankrijk en wellicht nog meer. Kortom, er zijn behoorlijk afstanden afgelegd om er toch vooral maar bij te kunnen zijn. Donderdag zijn er nog wat mensen bijna van de weg en de camping gespoeld, maar gelukkig liep dat vrijwel zonder grote schade’s af.
Vrijdag liep het al redelijk vol en zaterdag was het lekker druk. Het weer was heel behoorlijk en in ieder geval goed genoeg voor rood verbrandde koppen en veel beter weer als dat achterblijvers in Nederland hadden.
Er stonden verschrikkelijk mooi Capri’s in allerlei soorten en maten. Cabrio’s, Hele breeeeede Capri’s, heel mooi gespoten Capri’s en de officiële race capri Type 1 van Ford zelf. Voor uw eigen webmaster was het én de eerste echt grote rit met zijn Capri èn zijn eerste Speyer en ik kan er maar één ding van zeggen: Hopelijk over 2 jaar weer!

%%wppa%%

%%slide=25%%

En een leuk overzicht op Youtube