In het komende clubblad…

In het komende nummer van ons fraaie clubblad ondermeer de volgende onderwerpen:

– Rein schroten gaat weer racen:
www.reinschroten.tk

– Verder meer info over de internationale meeting:

Tijdens de Internationale Meeting, zal op zaterdag 25 mei de gelegenheid zijn om jouw Capri te laten Taxeren door een expert. Taxateur die dag is Dhr. Keijmel van Expertisebureau Rovin. Dhr.Keijmel is een bekende in oldtimerland en werkt samen met ondermeer Jack van der Hoek. De taxaties zullen plaatsvinden van 10.00 tot 17.00 uur. Omdat er heel wat leden zijn die om de 3 jaar hun Capri moeten laten taxeren, is het verstandig om even te laten weten dat je jouw Capri getaxeerd wil hebben. Een goede reden is ook dat het scherpe clubtarief gehanteerd zal worden à € 80,-. Hiervoor krijg je een gedetaileerde taxatie welke nodig is om jouw Capri all-risk te laten verzekeren.

– Verder nog over de acties tegen de plannen van het kabinet:

Good Vibrations is ontstaan vanuit een eerdere poging te protesteren tegen de plannen van het kabinet om de vrijstelling van MRB af te schaffen voor oldtimers/klassiekers. Voor deze demonstratie in de vorm van een rijdend protest kregen wij geen toestemming.
Op de Facebook pagina die we openden hadden we in 1 weekend meer dan 2000 aanmeldingen. Inmiddels zijn dat er 3100. Na de domper dat de protest rit niet door kon gaan op last van Politie Haaglanden en de Gemeente Den Haag wilde we aanvankelijk de pagina sluiten. Dit vonden veel mensen jammer omdat ze het toch leuk vonden om met elkaar in contact te blijven. Snel hierna ontstond het idee om een meeting te organiseren voor alle merken oldtimers/klassiekers.

Good Vibrations
19 mei
Maxis terrein Muiden
11.00 – 17.00 uur
gratis entree

Meeting voor alle merken oldtimers (auto’s – motoren – vrachtwagens)

vanaf 29 maart is de site in de lucht
www.goodvibrations2013.nl

– En onze eigen Wim heeft een mooie Capri 2300 Ghia uit 1979 op de kop getikt.


Hij vertelt en meer over in het clubblad.
Hier vast een foto:

Wim Davidse en zijn nieuwe aanwinst