Gezocht: Webredacteur!

FCCN_SiteDe club is op zoek naar een webredacteur. Een wat? Een webredacteur.

Ok, een beetje uitleg. We hebben een mooie website, maar die kan nog veel mooier. We willen de site graag voorzien van meer inhoud. Mooie verslagen, veel meer foto’s en video’s, meer evenementen etcetera. Dat kost tijd en de huidige webmaster heeft daar helaas niet genoeg van beschikbaar op het moment. Daardoor kunnen we jullie niet de kwaliteit bieden die we wel graag willen bieden.

Dus, wie wil er helpen met het up to date houden van de website? Het gaat niet om de techniek van de website, dat blijft de huidige webmaster (Ik dus) gewoon doen. Het gaat echt om het schrijven van een stukje tekst, foto erbij, fotoalbums maken en aanvullen en de evenementenagenda bijhouden.

Wat moet je hiervoor kunnen of hebben?
Niet bijzonder veel, maar;
  • Een beetje handigheid met computers is wel noodzakelijk.
  • Een klein beetje oog voor design is prettig maar niet heel erg noodzakelijk.
  • Enthousiasme om de site up-to-date te houden
Hoeveel tijd kost het?

Het valt op zich erg mee, gemiddeld een paar uur per maand. In de zomer dan, ’s winters is staan de Capri’s meetal op stal, dus dan is er minder te melden. al is dat natuurlijk een mooi moment om de Capri en club historie in foto’s bij te werken. Daarnaast kan het zijn dat we een keer vergaderen over de website en dan is het wellicht handig dat je erbij bent.

Uiteraard praten we je helemaal bij hoe alles werkt en van welke knoppen je vooral moet afblijven.

Wat krijg je:
Minimaal: Eeuwige roem en dank, een hoop lol en een paar biertjes op de internationale meeting.

Lijkt het je wat om de club te helpen of heb je vragen, stuur dan even een berichtje naar de webmaster op webmaster@fordcapriclubnederland.nl.

Arjen Hermanns
Webmaster/Bestuurslid.

Een gedachte over “Gezocht: Webredacteur!”

Reacties zijn gesloten.