FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe wordt ik lid?

Lid worden van Ford Capri Club Nederland is heel eenvoudig. Via het inschrijfformulier kunt u zichzelf aanmelden. WIj nemen uw aanvraag snel in behandeling.

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap?

Het lidmaatschap van de Ford Capri Club Nederland biedt diverse voordelen, waaronder een tweemaandelijks tijdschrift met waardevolle informatie, kortingen op Ford-onderdelen en ondersteuning bij het betaalbaar houden van het rijden van een Ford Capri. Als lid draag je ook bij aan de belangenbehartiging van oldtimerliefhebbers via de FEHAC. Bovendien biedt de club een gezellige gemeenschap, diverse evenementen en toegang tot een technische commissie, waardoor het lidmaatschap een verrijking is voor Ford Capri-enthousiastelingen.

Hoe vaak verschijnt het clubmagazine?

Het clubmagazine verschijnt ieder kwartaal. In totaal verschijnt het clubblad vier keer per jaar en ontvangt u deze als u lid bent van onze club.

Hoeveel evenementen vinden er jaarlijks plaats?

Jaarlijks worden er verschillende evenementen georganiseerd door de club. Dit omvat tweemaal per jaar een onderdelenbeurs exclusief voor Ford klassiekers en oldtimers, in samenwerking met gelijkgezinde Ford clubs. Deze beurzen trekken meer dan 1000 bezoekers en hebben meer dan 60 stands met onderdelen. Daarnaast houdt de club jaarlijks een Algemene Ledenvergadering op een mooie locatie, waar naast het formele gedeelte ook gezelligheid centraal staat. In de periode eind mei tot begin juni organiseert de club een weekendlang internationaal evenement met bezoekers uit Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Polen en Tsjechiƫ. Hier is een breed scala aan Capris te bewonderen, en clubleden genieten van speciale voordelen bij de toegang. Na de zomervakantie staat er een eendaags evenement op de agenda, zoals een puzzelrit of een museumbezoek, speciaal voor de leden. Bovendien hebben leden toegang tot de technische commissie voor deskundig advies en ondersteuning.

Hoe steekt de vereniging in elkaar?

De vereniging wordt bestuurd door onze bestuursleden. Meer info over het bestuur kunt u hier vinden. Daarnaast hebben we ruim 240 Capri-liefhebbers in ons ledenbestand.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan de club, naast mijn lidmaatschap

Mooi! Dat kan op verschillende manieren. Zo zijn we altijd wel op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen met hand- en spandiensten met bijvoorbeeld evenementen of achter de schermen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!