De algemene ledenvergadering komt eraan.

Met de vorige ALV nog vers in het geheugen, zijn we al weer toe aan de volgende… op 16 februari a.s. is het weer zover. Voor 2014 hebben we een mooie locatie gevonden, al zullen een aantal leden daar wel eens eerder zijn geweest.

De ALV zal plaatsvinden in het FORD museum Den Hartogh in Hillegom. Het museum is gelegen aan de Haarlemmerstraat 36 te Hillegom.

Het museum is voor leden van de Ford Capri Club Nederland geopend vanaf 11:00 uur en rond 13:00 uur zal de vergadering starten. We proberen rond 14:30 uur de vergadering af te ronden zodat er nog mooi wat tijd over blijft om het Ford museum door te spitten.

2014 is een jubileumjaar. Met de Algemene Ledenvergadering trappen we 30 jaar Ford Capri Club Nederland af en natuurlijk hebben wat bijzonders in petto.

Toegang tot het museum is gratis voor leden plus 1 introducé. Kom je met de hele familie, dan dien je rekening te houden met 5 euro entree pp buiten het clublid en introducé om, Dit bedrag dien je aan het bestuur te overhandigen gezien het feit dat wij de rekening krijgen.

De agenda bestaat uit de volgende onderwerpen:

  1. Welkom
  2. Vaststellen agenda
  3. Algemene mededelingen
  4. Notulen ALV 2013
  5. Verslag kas commissie
  6. Verslag Penningmeester
  7. Verslag Secretaris
  8. Jubilarissen
  9. Planning 2014
  10. Rondvraag en afsluiting.

Wij hopen op een goede opkomst op deze bijzondere locatie.