In memoriam – Klaas Bokkema

Klaas Bokkema en Gerrit van Dongen bij het 20 jarig jubileum van de FCCN
Klaas Bokkema (links) en Gerrit van Dongen bij het 20 jarig jubileum van de FCCN

Vandaag 6 november 2014 is onze vriend Klaas Bokkema, Ere-lid en medeoprichter van de Ford Capri Club Nederland na een kort ziektebed te vroeg overleden. Klaas mocht maar 66 jaar oud worden.

Samen met zijn boezemvriend Gerrit van Dongen richtte hij in 1984 de Ford Capri Club Nederland op, waarna hij vele jaren deel uitmaakte van het bestuur van de club. Na zijn afscheid als bestuurslid werd hij benoemd tot ere-lid van de club en bleef hij tot voor kort actief als lid van de technische commissie en bezocht hij vrijwel alle evenementen van de Club. Klaas was een graag geziene gast bij onze club en ook bij andere collega clubs kende hij vele vrienden.

Samen met Gerrit was Klaas altijd aanwezig bij onze evenementen, onderdelenbeurzen maar ook bij andere Ford evenementen in het buiten- en binnenland. We kennen Klaas als een bijzondere aardige en vrolijke man die voor iedereen tijd had.

Het bestuur en leden van de Ford Capri Club Nederland wenst zijn vrouw Dora, de kinderen en familie en zijn boezemvriend Gerrit veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Klaas, we zullen je erg missen maar zijn dankbaar voor al die goede en fijne tijd die je ons hebt gegeven.

Mede namens alle leden,

Het bestuur van de Ford Capri Club Nederland

Hans Verbael
Rein Schroten
Johan van Diest
Foeke Holtrop
Rolph Zwijnen