Nieuwe website gelanceerd

Met trots kondigen we de lancering van onze nieuwe website aan! Helaas was de oude website vanwege technische mankementen niet meer functioneel, maar met deze vernieuwde site zijn we helemaal klaar voor de toekomst. Technisch in orde, geschikt voor je computer, iPad en je mobiele telefoon.

De website heeft qua ontwerp wat meer relatie met het clubblad, wat de eenheid vergroot. Denk aan kleuren, lettertypen en de mooie nieuwe tekeningen van onze geliefde Capri’s. De tekeningen zullen vaker en op meer plaatsen zichtbaar worden. Ook in het clubblad zullen ze vaker verschijnen. we hebben zo een onderscheidende stijl waarin de Capri centraal staat. Onze dank gaat uit naar Rudi Gerrits voor de algemene styling en Rond de Haer voor de fantastische tekeningen. Daarnaast zijn we Wesley Brouwers veel dank verschuldigd voor het bouwen van de website.


Is de site al af? Nee zeker niet, het kost Nog wel enige tijd om alles te vullen en ter vervolmaken. Daar gaan we gewoon mee door de komende tijd. Mocht je leuke idee├źn hebben voor een onderwerp, laat het vooral even weten.

En mocht je je afvragen waarom we al “live” gaan met een site die nog niet af is? Dat is heel simpel het inschrijfformulier voor onze meeting in Juni moet beschikbaar worden.

 

We kijken ernaar uit om jullie nog beter op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen binnen onze prachtige club. Ook zijn er plannen om regelmatig een mooie nieuwsbrief gaan uitbrengen die de gewone mailtjes die je nu soms ontvangt zal gaan vervangen.

 

Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwe website? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze webmaster via webmaster@fordcapriclubnederland.nl.

 

We hopen dat de website bevalt!

 

Namens het bestuur en het redactie & ontwerpteam wensen we jullie veel plezier met de vernieuwde website.


Arjen Hermanns

Tags Categories Nieuws