Inschrijving Sleuteldag 2015

Sleuteldag 2015

KoppelingOp 19 april is het weer zover. In Almere vind dan weer de jaarlijkse sleuteldag plaats.

De kans om technische klussen die je zelf lastig vindt toch zelf uit te voeren. Of wellicht heb je geen idee hoe je iets aan moet pakken. Nu kun je natuurlijk je auto naar de garage brengen, maar ja, dat kost een hoop geld, de gemiddelde garage heeft helaas helemaal geen verstand meer van je Capri en je leert er niets van! Dus kom in dat geval naar de sleuteldag. Daar kun je in een echte garage dat soort klussen prima uitvoeren. De garage is voorzien van diverse bruggen en grondwerkplaatsen. Daarnaast is er uiteraard de beschikking over compressors, een pers en al dat soort zaken. En heel belangrijk, veel, zo niet alle clubtechneuten zijn aanwezig om je ter zijde te staan. Met raad en hulp om de klus tot een goed einde te brengen.

Wat voor klussen zijn mogelijk?

DraagarmHet maakt eigenlijk niet uit wat voor klus je wilt uitvoeren. Probleem met de elektra?, Koppeling vervangen? Schokbrekers aan vervanging toe? Een lekke keerring? Veel is mogelijk.

Dit zijn allemaal nog redelijk simpele klussen. Maar stel nou dat je je draagarmen vóór wilt vervangen? Of bijvoorbeeld wiellagers. Dat kan ook. Meld je aan met het formulier wat je onderaan de pagina vindt. Geef goed aan wat je wilt doen. Bij grote klussen gaan we je helpen en we maken er meteen mooie documentatie van voor het nageslacht.

Let wel, zorg dat je alle onderdelen zelf meeneemt! Bij twijfel, geef het aan via het formulier en we helpen je ook daarmee.

BushingsTechnische documentatie:

Naast de simpeler klussen willen we als club de sleuteldag ook gebruiken om goede technische documentatie te maken die we binnen de club kunnen publiceren. Op deze wijze leggen we de kennis vast voor later. Het idee is om een de klus vast te leggen op film en foto.

We kunnen dus ook iemand gebruiken die die werkzaamheden dan ook op film en/of foto wil vastleggen.

Wil je en kun je dat? Neem even contact op via onderstaand formulier.

Regelement

Onderdelen, gereedschappen en materialen

  • Onderdelen dien je zelf mee te nemen.
  • De lokatie beschikt over 5 bruggen en 4 grond werkplaatsen. Ruimte genoeg dus.
  • Gereedschap is aanwezig en kan gebruikt worden. Maar neem vooral je eigen gereedschap mee.
  • Klein materiaal, olie en het afvoeren van olie dient direct afgerekend te worden door de eigenaar van de betreffende Capri.

AchterremmenDatum: Zondag 19 april 2015

Tijdstip: 10:00 tot 16:00 uur

Lokatie: garage de Automaten,Vlotbrugweg 9, 1332 AE  Almere

Het evenement is alleen toegankelijk voor Ford Capri’s. Andere typen Ford’s, hoe mooi ook, alleen na overleg.

Kosten

Voor leden van de FCCN is dit evenement gratis! Voor niet leden zijn de kosten € 10,-. per auto.

Als je ter plekke lid wordt van de FCCN, kun je uiteraard gebruik maken van het ledenvoordeel en betaal je geen toegang.

Lunch

Breng zelf je lunch mee. Koffie is verkrijgbaar en misschien ook nog wel een koekje voor de liefhebber.

[gravityform id=”16″ name=”Sleuteldag 2015 inschrijfformulier”]