FCCN Sleuteldag 2017


Evenementgegevens


IMG_5167Ook dit jaar organiseren we natuurlijk weer een sleuteldag om de Capri’s in topconditie te houden. Dus als je een klus hebt war je niet uitkomt of een klus die je liever op een brug doet of met een specialist, dan is dit je kans! Na een zeer succesvolle sleuteldag in Almere waar zelfs een reportage van is gemaakt voor Autoweek Classics, gaan we voor de editie van 2017 (noodgedwongen) verhuizen naar een nieuwe lokatie.

We zakken een stukje af in het land en mogen gebruik maken van de faciliteiten van Autobedrijf Valentijn in Zaltbommel. Daar hebben we de beschikking over de nodige bruggen en speciale gereedschappen.

Zoals bekend is het in principe mogelijk om elke klus uit te voeren. Maar houdt er rekening mee dat we de garage om 16:00u moeten verlaten. Materialen neem je zelf mee evenals je basisgereedschap. Kleinmateriaal is beschikbaar, evenals speciale gereedschappen. Uiteraard kan olie e.d. worden afgevoerd maar daar moet je uiteraard voor afrekenen met de garage.

 

Dus zet 9 April in je agenda, verzamel de nodige materialen, en kom die kant op. Inschrijven hoeft niet, maar een mailtje met je plannen naar info@fordcapriclubnederland.nl wordt gewaardeerd.