FCCN Int. Meeting 2017


Evenementgegevens


ford-capri-club-nederland-treffen-2017 Meetingtijd!

Van 12 t/m 13 Mei is het weer zo ver. Dan vindt de grootste Nederlandse Capri meeting weer plaats. Zoals we de laatste jaren gewend zijn in onze inmiddels 2e thuis ’t Lierderholt te Beekbergen.

 

Verblijf

Eenvoudiger kan het niet: Wil je een bungalow huren of hotelkamer met ontbijt, bel dan even naar t Lierderholt en laat weten dat je voor het evenement van de Ford Capri Club Nederland komt. Dat scheelt al direct 10%! Hou rekening met 45 euro schoonmaak kosten bij het huren van een bungalow/chalet. Telefoonnummer: 055 506 1458 (vanuit het buitenland +31 55 506 1458. Wacht niet langer, want op is op.
Kamperen is een prima optie, dat doe je fijn op het evenemententerrein. Toiletten en douches zijn voorhanden.

Aanmelden hoeft niet, maar wie het eerst komt… heeft de beste plek.
Kosten: 12 euro voor een 2/3 persoons-tent, een caravan/camper of grotere tent kost 14 euro. Excl een enkele euro aan belasting per nacht. Aanmelden doe je ter plekke bij de receptie. (ook als je in je auto blijft slapen). Er is stroom aanwezig (inclusief)
en prima douche en was voorzieningen.

DINER OP ZATERDAG

Voor Zaterdag avond hebben we een fantastisch buffet! We kunnen je verzekeren dat het buffet van top kwaliteit is! De kosten per persoon van 13 jaar en ouder bedragen € 20,- of € 12,50 voor kinderen.  Het buffet zal rond 18:30 uur
worden geopend. Meld je zo snel mogelijk aan via onderstaand formulier, dat scheelt ons een heleboel werk zo vlak voor de meeting. Uiterste datum is 30 April. Mocht je geen internet hebben, bel dan even : 0492 667854 , graag na 20.00 uur.

PROGRAMMA

Vrijdag 12 Mei

De Bungalows zijn al om 1500 uur klaar voor gebruik. Op het evenemententerrein zal in de middag hard gewerkt worden om het terrein
klaar te maken voor het weekend. Kampeerders kunnen alvast een mooie plaats uitzoeken (graag even melden, zodat je inderdaad
op een mooie plaats kan gaan staan..).
Vanaf 1900 uur is iedereen welkom in de tent op het evenemententerrein. De bar is open (voor eigen rekening) en de BBQ zal dan inmiddels a op temperatuur zijn. Deelname aan de BBQ is gratis! Een vrijwillige bijdrage is prima, maar verplicht is het niet. Er is voldoende te eten, diverse sauzen, broodjes en natuurlijk diverse soorten vlees. (Heb je specifieke wensen, laat het ons weten!)
En uiteraard de traditie: De PubQuiz waarbij gestreden wordt om de Klaas Bokkema Trofee! Test je kennis omtrent de Ford Capri, en dit jaar wordt dat digitaal!

Zaterdag 13 Mei

Om 10 uur is de poort open. Toegang voor leden is 15 euro voor het gehele weekend. Dit is per auto. Voor niet leden is dit bedrag 20 euro per auto. Uiteraard is er weer een uniek Club cadeau voor elke bestuurder. Moderne auto’s dienen buiten de poort te blijven. (en ja, ook dan is er entree van toepassing)
Op het evenemententerrein zal onder meer een onderdelenmarkt aanwezig zijn, concours d’elegance en nieuw dit jaar, de klepdekselrace. Ook is de clubshop open met tal van leuke artikelen! Het park is geheel toegankelijk voor iedereen, en er is een groot kinderspeelterrein, zwembad etc. Ook de HORECA voorzieningen zijn open en het park ligt in een prachtig bos waar wandelen een prima bezigheid kan zijn. Wie goed kijkt ziet zelfs nog overblijfselen van de ijstijd!

Om ±18:30 uur gaat het buffet open waarvoor je je hebt aangemeld. Dit buffet zal worden opgesteld in het restaurant. Rond 2100 uur zal het eerste deel van de prijsuitreiking van het concours plaatsvinden en zal de avond worden opgeluisterd door flink wat live muziek!

Zondag14 Mei

We rusten lekker uit, ruimen op en maken ons klaar voor de  BBQ voor de hongerigen onder ons. En net zoals vorig jaar zullen we de Formule 1 weer live kunnen kijken op groot scherm.

Het park kent een eenvoudige supermarkt waar je alle belangrijke zaken kan krijgen. Ook het restaurant is beschikbaar, evenals de snackbar.

Kortom, we zijn er helemaal klaar voor en alles is geregeld om er weer een gezellig en geslaagd weekend van te maken.

NIET VERGETEN: reserveren voor het buffet met onderstaand formulier…

We zien jullie graag in Beekbergen bij vakantiepark ’t Lierderholt!

 

Inschrijven

Inschrijven kun je doen via onderstaand formulier. Doe dat vooral, het geeft de organisatie vroegtijdig en goed inzicht in wat wij mogen verwachten.